Stor sykkelaktivitet hos medlemsbedriftene til Grønn Jobbvei

Gjengen i Grønn Jobbvei har vært på rundreise i Buskerud for å besøke flere medlemsbedrifter før sommerferien. Det har vært stor aktivitet med sykkelutlån og lanseringsarrangement på Lier Rådhus.

Mobilitetsordningen Grønn Jobbvei har det siste halvåret hatt en god vekst av medlemsbedrifter, og næringslivet i Buskerud har vist stor interesse for å gjøre grønne endringer i reisevanene sine.

For å gi bedriftene en ekstra klapp på skulderen, så har gjengen i Grønn Jobbvei vært på tur i regionen for å arrangere sykkelaktiviteter på arbeidsplassen og motivere til grønne reisevaner gjennom sommeren.

Les mer: Medlemsboost for Grønn Jobbvei

I løpet av juni har Grønn Jobbvei besøkt Deloitte, BDO Drammen og BDO Holmestrand for å leie ut elsykler til ansatte. Det har også vært et lanseringsarrangement på Lier Rådhus.

Se video fra arrangementet her:

 

– Det var en vellykket dag med mange hyggelige mennesker innom. Flere visste interesse for å benytte seg av sykkel fra sykkelcontaineren vår, forteller prosjektleder i Grønn Jobbvei, Kamyar Ahmadi.

Framover vil ansatte på rådhuset i Lier få en rekke reisevanefordeler som nytt medlem i Grønn Jobbvei.

– Vi i Lier kommune ønsker å legge til rette for at ansatte skal kunne reise miljøvennlig. I dag har vi fått testet elsykler, og vi gleder oss til å prøve flere nye reisemåter i ukene som kommer, forteller kontaktperson Sigrid Swensen.

Her kan du lese mer om medlemsfordelene til Grønn Jobbvei!