Geir og Line vant hver sin sykkel i Grønn Jobbvei-konkurranse

I hele oktober har en gruppe kommunalt ansatte i Drammen kommune deltatt i pilotprosjektet "Grønnere sammen" for å gjøre en endring på reisevanene sine og reise mer miljøvennlig.

"Grønnere sammen" er en kampanje som har blitt arrangert for to avdelinger fra Samferdsel-, vei- og parkeringsforvaltning (SVP) i Drammen kommune.

Pilotprosjektet hadde som hensikt å motivere til mindre bilkjøring og mer folkehelse og miljøvennlig transport blant de ansatte i kommunen. Hver deltaker registrerte hvor mange grønne reiser man hadde utført i perioden, og den med flest reiser stakk av med seieren.

Totalt hadde kommunens deltakere registrert over 200 grønne reiser i oktober, som tilsvarer en strekning på 2350 kilometer – eller fra Drammen til Cannes i Frankrike!

Grønn Jobbvei er imponert over innsatsen som deltakerne har lagt ned, og fredag 17. november var et team fra mobilitetsordning på besøk for å gratulere de to deltakerne som hadde gjort det best.

Det ble Geir Andersen og Line Unnli som begge fikk sin fortjente hyllest og hver sin sykkel fra Pedalen Sykkelverksted. Tråsyklene er to brukte sykler som Pedalen hadde pusset opp til vinnerne.

Se video av overrekkelsen her: