Mann driver med Sykkelservice på sykkel
Mann driver med Sykkelservice på sykkel

Grønn Jobbvei tilbyr enkel sykkelservice til alle medlemsbedrifter

Veiene er i ferd med å feies rene og klare for nok en fin sykkelsesong. For at syklene også skal bli vårklare, tilbyr vi nå en enkel sykkelservice til alle som ønsker det i Grønn Jobbvei-bedriftene.

Som medlem i Grønn Jobbvei har dere tilgang på en rekke reisevanefordeler i løpet av året. Siden det snart nærmer seg ny sykkelsesong, så dekker vi enkel sykkelservice, inkludert slitedeler som bremseklosser og vaiere. Alt annet utover dette må man eventuelt selv dekke. 

Ønsker dere sykkelservice? Da vil en servicepartner besøke dere på arbeidsplassen, slik at dere får den årlige vårsjekken på syklene deres.Ta kontakt med Grønn Jobbvei, så avtaler vi nærmer behovet og passende dato.

– Vi er glade for å kunne tilby sykkelservice til medlemsbedriftene vår nok et år. Dette er et tilbud som er veldig populært, og for mange gir det en liten «motivasjonsboost» å få fikset sykkelen sin nå som været blir varmere. Da er det enklere å velge sykkelen som fremkomstmiddel når man vet at den er sjekket og reparert, sier prosjektleder i Grønn Jobbvei, Kamyar Ahmadi.