Topp stemning på sykkelglededag med Deloitte

Forrige fredag arrangerte Grønn Jobbvei sykkelglededag for ansatte hos Deloitte i Drammen. Det ble en formiddag fylt med morsomme aktiviteter, smil og samarbeid.

Revisjons- og rådgivningsselskapet Deloitte Drammen har vært medlemsbedrift i Grønn Jobbvei siden november 2022, og i snart ett år har de ansatte vist stor motivasjon til å endre reisevaner til jobb og i fritid.

Fredag 8. september fikk bedriften mulighet til å delta på teambuilding-øvelser med Grønn Jobbvei med spennende konkurranser og morsomme aktiviteter langs Drammenselva.

Se video fra aktivitetsdagen lenger ned i saken! 

– Jeg synes det har vært en utrolig morsom dag med Grønn Jobbvei. Jeg er veldig takknemlig for at Deloitte setter av tid til at vi medarbeidere kan være ute sammen for å være aktive, kjenne litt på konkurranseinstinktet og bli mer bevisste på miljøutfordringene vi møter i hverdagen vår, sier Richard Rogstad, revisjonsmedarbeider i Deloitte Drammen.

Sykkelglededag er en medlemsfordel og et arrangement som alle bedrifter i Grønn Jobbvei får tilgang på med fokus på det sosiale, lagarbeid og sykkelglede.

– Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og vi ser stadig på muligheter for å bidra som firma i Drammen. Vi ønsket å gi våre ansatte et tilbud til å reise «grønnere», og derfor ble vi med i Grønn Jobbvei, forteller Sturle Holsseter, kontorleder i Deloitte Drammen.