Gladnyhet til medlemsbedrifter i Grønn Jobbvei

I perioden 16. oktober - 1. desember arrangerer Grønn Jobbvei aksjonen "Pigg med pigg". Det betyr at samtlige ansatte i medlemsbedriftene kan få ett piggdekk, omlegging og enkel sjekk av sykkelen mot at man betaler det andre dekket selv.

Selv om det er snø og is på bakken, så betyr ikke det at man må sette bort sykkelen for vinteren. Derfor kommer Buskerudbyen og Grønn Jobbvei med en skikkelig gladnyhet til medlemsbedriftene denne høsten.

Som én av mange fordeler i Grønn Jobbvei kan alle medlemsbedrifter få omlegging til piggdekk og en enkel vintersjekk av sykkelen hos flere lokale sykkelforhandlere. I tillegg kan man få ett piggdekk sponset av Buskerudbyen mot at man betaler det andre dekket selv. Kampanjen varer fra 16. oktober - 1. desember. Støttebeløpet er begrenset oppad til 1 000 kroner. 

Morten Viholmen fra Deloite Drammen har allerede fikset seg piggdekk for vinteren:

Sjekken er ikke en service, men en kontroll av at sykkelen er vinterklar. Er det nødvendig med reparasjoner, må den enkelte eventuelt betale det selv. De som har vinterdekk fra før, får gratis omlegging og vintersjekken.

– Vi er glade for å kunne gi bedriftene denne muligheten. Vinteren er ofte en periode mange setter bort sykkelen sin, men med gode piggdekk kan man faktisk benytte seg av sykkelen også når snøen og isen legger seg på bakken, forteller prosjektleder i Grønn Jobbvei, Kamyar Ahmadi.

Dette er verksteder som er med på aksjonen:

  • Greenspeed – Tlf: 91803577/ Adresse: Tordenskiolds gate 2, 3044 Drammen
  • Link sykkel AS – Tlf: 93691890/ Adresse: Jonsokveien 24, 3023 Drammen
  • Trye AS – Tlf: 98405067/ Reiser ut til kunde
  • Tri-sport AS – Tlf: 32883377/ Adresse: Guldlisten 20, 3048 Drammen
  • Intersport Kongsberg – Tlf: 32731155/ Adresse: Intersport Kongsberg, Storgata 14, 3611 Kongsberg
  • Anton Sport Gulskogen – Tlf: 32894191/ Adresse: Professor Smiths alle 58, 3048 Drammen
  • Elvebyen Sykkel & Hage – Tlf: 40196072/ Adresse: Bjørnstjerne Bjørnsons gate 84, 3044 Drammen

Er man ikke med i Grønn Jobbvei, og ønsker å bli med på kampanjen, er det fortsatt muligheter. Arbeidsgivere kan da ta kontakt (se under). Grønn Jobbvei-ordningen er gratis for alle arbeidstagere å være med på.

For å benytte seg av dette tilbudet, må du fylle ut avtaleskjema tilsendt av din kontaktperson internt. Har du ikke mottatt avtaleskjema for omlegging av din kontaktperson, eller ønsker du at din bedrift skal bli med på Grønn Jobbvei kan du ta kontakt med oss her: Kamyar.ahmadi@inspiria.no