Stor overraskelse til medlemsbedrifter i Grønn Jobbvei

Grønn Jobbvei ønsker stadig å engasjere og motivere sine medlemsbedrifter til å reise mer grønt i hverdagen. Nå lanserer mobilitetsordningen «Den grønne boksen», en aktivitets- og konkurransepakke for sine medlemmer.

Laget til Grønn Jobbvei har siden starten på det nye året vært ute og besøkt sine medlemsbedrifter for å bidra til å holde på de gode og grønne reisevanene de har opparbeidet seg.

I januar har både fotballklubben Strømsgodset og BDO Buskerud fått besøk.

– Vi har vært ute for å levere en gave til våre medlemsbedrifter, kalt «Den grønne boksen». Den inneholder diverse moro, blant annet et aktivitetshefte som skal hjelpe Grønn Jobbvei-koordinatorer til å holde hjula i gang i vinter, forteller prosjektleder i Grønn Jobbvei, Kamyar Ahmadi.

I aktivitetsheftet er det flere oppgaver som kan arrangeres internt på arbeidsplassen, både mindre aktiviteter som ikke er tidkrevende til større øvelser som tar mer tid.

Hovedaktiviteten fra heftet heter «Aktiv Bingo», og er en individuell konkurranse som både er en digital og fysisk aktivitet.

– Her skal det kåres en vinner hos hver bedrift, som da blir med videre i en større konkurranse på tvers av alle medlemsbedrifter i Grønn Jobbvei, sier prosjektlederen entusiastisk.

Etter at bingoen er gjennomført hos medlemsbedriftene, skal det trekkes en heldig vinner.. Den som blir trukket opp av hatten får en splitter ny og lakkert elsykkel.

Vinneren hos hver bedrift må kåres innen 30. januar, og deretter sendes navn og kontaktinformasjonen videre til Grønn Jobbvei.