Teamet i Grønn Jobbvei var på besøk hos ny medlemsbedrift

I november ble Deloitte fra Drammen medlem av Grønn Jobbvei. Nylig var Thor Erling Gulbrandsen innom kontorene deres for å fortelle mer om hvilke fordeler de nå for som Grønn Jobbvei-bedrift.

I tillegg til å få en bedre innføring i arbeidet som mobilitetsordningen jobber med, så fikk de ansatte i Deloitte en «hjemmelekse» der man skulle fylle ut en reisevaneundersøkelse.

Denne skal kartlegge bedre hvordan de reiser i jobb og fritid. Når nok tilbakemeldinger er levert kan teamet i Grønn Jobbvei skreddersy et opplegg og mulige tiltak for at de ansatte skal reise mer grønt.

– Reisevaneundersøkelsen er veldig viktig i vårt arbeid. Da kan vi evaluere og justere tiltakene og jobbe videre mot at flere skal la bilen stå litt oftere. Alle Grønn Jobbvei-bedrifter får resultatene fra sine reisevaneundersøkelser og dokumentasjonen kan brukes i klimaregnskap, forteller prosjektleder Kamyar Ahmadi.

Grønn Jobbvei har plass til flere medlemmer og alle bedrifter og virksomheter i Drammen Kommune, Lier kommune, Kongsberg kommune og Øvre Eiker kommune kan bli med.

Hvis du synes at Grønn Jobbvei høres interessant ut, så ta gjerne kontakt med oss i vårt skjema for en uforpliktende prat.